valentin napi buja gyümölcsözön

Hozzávalók: 

3 õszibarack
6 sárgabarack
25 dkg málna
30 dkg földi eper
25 dkg piros ribizli
fél marék hántolt mandula
20 dkg kristálycukor
20 dkg tejszín
fél üveg pezsgõ

Elkészítés:

Meghámozzuk az õszibarackot. Óvatosan megmossuk az epret és lecsepegtetjük. Megmossuk a ribizlit folyó víz alatt. Végül megmossuk a sárgabarackot és kimagozzuk.
Nagy tálba letesszük rétegenként a 4 felé vágott õszibarackot, a sárgabarackot, a málnát, a földi epret és a ribizlit. Minden gyümölcsrétegre szórunk pár szem mandulát és pár kávéskanál kristálycukrot. Az egészet hûtõszekrénybe tesszük, majd közvetlenül tálalás elõtt leöntjük száraz pezsgõvel a gyümölcstálat. Tejszínhabbal kínáljuk.

Sok sikert!:)


Leave a Reply


× kilenc = 9

Itthun.hu Toplista Toplista