valentin napi buja gyümölcsözön
Hozzávalók:
3 õszibarack 6 sárgabarack 25 dkg málna 30 dkg földi eper 25 dkg piros ribizli fél marék hántolt mandula 20 dkg kristálycukor 20 dkg tejszín fél üveg pezsgõElkészítés:
Meghámozzuk az õszibarackot. Óvatosan megmossuk az epret és lecsepegtetjük. Megmossuk a ribizlit folyó víz alatt. Végül megmossuk a sárgabarackot és kimagozzuk.
Nagy tálba letesszük rétegenként a 4 felé vágott õszibarackot, a sárgabarackot, a málnát, a földi epret és a ribizlit. Minden gyümölcsrétegre szórunk pár szem mandulát és pár kávéskanál kristálycukrot. Az egészet hûtõszekrénybe tesszük, majd közvetlenül tálalás elõtt leöntjük száraz pezsgõvel a gyümölcstálat. Tejszínhabbal kínáljuk.
Sok sikert!:)