Mustáros tarja hagymás paradicsomos raguval

Hozzávalók 4 személyre:

4 szelet sertéstarja
só, frissen őrölt fekete bors
őrölt köménymag
2 evőkanál mustár
2 nagy vöröshagyma
2 db paradicsom
1 db zöldpaprika
a sütéshez olaj
Elkészítés:
A hússzeleteket sütés előtt egy nappal megmossuk, leszárogatjuk, majd az inas részeket átvágjuk, hogy sütésnél ne ugorjanak össze. Sóval, borssal köménymaggal és mustárral mindkét oldalát bedörzsöljük. A hagymát megtisztítjuk, vékony karikákra vágjuk, majd gyűrűire szedjük. Egy tál aljára egy sor húst rakunk, a hagyma felét rászórjuk ezt egy másik sor hússal befedjük.  A karikákra vágott paradicsomot és paprikát rászórjuk, végül a maradék hagymát betakarjuk. Letakarva hűtőszekrényben egy éjszakán át érleljük.
Másnap a forró rostsütőlapot olajjal bekenjük és a hússzeleteket oldalanként 7-8 perc alatt a hagymás, paradicsomos paprikás raguval együtt megsütjük. Sok sikert! :)

Leave a Reply


9 − hat =

Itthun.hu Toplista Toplista