Sajtos hús

Hozzávalók:

4-5 szelet csirkemellfilé
1 doboz teföl
liszt
margarin ( a tepsi kikenéséhez)
1 fej vöröshagyma
egy kevés étolaj vagy olívaolaj
trappista sajt a tetejére
só, bors.
Köret: sült burgonya vagy burgonyapüré.
Elkészítés:
Kikenjük a tepsit margarinnal, majd belerakjuk egymás mellé a sózott, borsozott csirkemellfiléket. A tejfölt egy kis liszttel kikeverjük és teszünk bele egy kis olajat. Ezt a masszát ráöntjük a húsokra, majd ráreszeljük a sajtot a tetejére. A hagymát felkarikázzuk  és a húsok közé tesszük.
Előmelegített sütőben addig sütjük, amíg a hús megpuhul és a sajt a tetején megpirult!
Sok sikert!:)

Leave a Reply


egy × 2 =

Itthun.hu Toplista Toplista