Rumos golyó

Hozzávalók:

10 dkg mazsola
6 evőkanál rum
30 dkg étcsokoládé
10 dkg vaj
10 dkg porcukor
1  vaníliás cukor
5 dkg csokoládéreszelék

Elkészítés:

A mazsolát apró darabokra vágjuk, és beáztatjuk a rum felébe. A csokoládét lereszeljük.
A vajat a porcukorral, a vaníliás cukorral habosra keverjük. Hozzáadjuk  a reszelt csokoládét, a maradék rumot és a rumos mazsolát (a rummal együtt). A masszát betesszük a hűtőbe,  hogy megkeményedjen. A masszából kis golyókat formázunk,  meghempergetjük csokoládéreszelékbe, és minyonpapírokba ültetjük. Hideg helyen tároljuk.

Sok sikert!:)

One Response to “Rumos golyó”


Leave a Reply


1 + = tíz

Itthun.hu Toplista Toplista