Ananászos csirke

Hozzávalók:

50 dkg csirkemellfilé
40 dkg konzervananász
4 ek. olaj
 pár gerezd foghagyma
 1 citrom só
 1-2 kiskanál cukor
 1 pritaminpaprika
 1 ek. búzakeményítő
1 dl száraz fehérbor
Elkészítés:
A csirkemellet megtisztítjuk, csíkokra vágjuk, megsózzuk és egy serpenyőben elkezdjük sütni. Majd hozzákeverjük a fűszereket és az ananász levét. Felkockázzuk az ananászt és ha a hús megpuhult, hozzátesszük a serpenyőbe. Ezután beleszórjuk a keményítőt és meglocsoljuk borral, majd jól összekeverjük. Miután megfőtt, facsart citromlével vagy citrom héjával ízesítjük. Köretként rizst, tarhonyát vagy sült burgonyát is tálalhatunk mellé.
Sok sikert!:)

One Response to “Ananászos csirke”

  • Lucinda szerint:

    I’d like to thank you for the efforts you have put in writing this blog. I’m hoping to see the
    same high-grade blog posts from you in the future as well. In truth, your creative writing olcsó receptek abilities has inspired me to get my own blog now ;)


Leave a Reply


hét × 9 =

Itthun.hu Toplista Toplista